Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fixat lite med bloggen idag

Publicerad 2011-07-07 12:31:27 i Vanlig vardag,

Nu har jag fixat lite med annonserna på bloggen idag. Jag tycker att det är roligt att fixa med dem och även om ni inte tycker att de är så roliga att titta på, eller ens ha på sidan, tycker jag om att fixa med dem.

Sedan en vecka eller två har jag också AdOperator på min sida. Innan hade jag bara GoogleAds. Det är nästan så att jag föredrar AdOperator för de är enklare att hålla på med. Det är bara att uppdatera annonserna inne på sitt konto så görs det automatiskt på sidan. Googles annonser måste man klippa och klistra med ny kod för att fixa till och det är mycket jobbigare och tar betydligt längre tid. Dessutom är det nästan så att jag tycker att annonserna från AdOperator är roligare.

Nu har jag lagt in två annonser från AdOperator. Det är den första med bara textannonser och sedan är de första bildannonserna fram till nästa textannonser som tillhör dem. Från de andra textannonserna och nedåt är det Googles annonser. Jag vet inte vad ni tycker, men personligen föredrar jag AdOperator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela