Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett steg i rätt riktning!

Publicerad 2011-07-02 21:14:55 i Vanlig vardag,

Så, nu var det klart. Efter ett snabbt samtal med en "expert" på området engelska, affärer och mailformuleringar(+moraliskt stöd) har jag nu fått iväg mitt mail. Suveränt! Jag är dessutom nöjd med mig själv och hur jag formulerade det hela.

Satsa mot stjärnorna så når du trädtopparna! Jag har redan kollat eventuella fraktpriser, efterfrågan, ev pris ut i butik osv.... Man måste ligga på för att få något ibland och det är vad jag gjort. Egentligen har det inte tagit så lång tid. Jag har gjort en massa annat också och bara kikat lite nu och då på datorn. Nu kommer jag att bli besatt av att kolla min mail konstant, men Tokyo ligger 8 timmar före oss(det har jag naurligtvis också kollat upp), så klockan är bara strax efter 5 där nu. Klockan 5 söndag alltså. I Japan jobbar de dessutom fler dagar, de flesta har sex dagars arbetsvecka, men många jobbar alla dagar. Jag har räknat ut att tidigast klockan elva ikväll kan jag få ett svar för då är klockan 7 där. Däremot har jag en känsla av att svaret kanske dröjer någon timma till. Hoppas sitter jag iaf och gör.

Nu har jag ju en till bra sak att hoppas på. Det är kanske så att livet blir vad man gör det till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela