Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här var ju inte bra

Publicerad 2011-07-12 21:53:58 i Vanlig vardag,

Efter två dagars arbete är jag helt färdig. Det var nog bra att jag gick med på att jobba 2 timmar/dag och jobba alla dagar istället för att jobba fler timmar färre dagar. Om jag är så här slut efter bara det lilla jag jobbat hade jag knappt överlevt hela dagar.

Nu ska jag lägga mig så jag är piggare till imorgon. Jag hoppas att det blir bättre än så här annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det finns ju inget fel på mina tester så egentligen ska jag vara frisk, men det borde inte kännas som att jag jobbat tolv timmar utan paus då. Jag är så less på att vara hemma och hade sett fram emot att få börja jobba och att allt bara skulle flyta på nu.

Mina tankar har hela tiden varit att jag var helt frisk och bara kunde köra på nu. Suck! Det värsta är dessutom att jag har lite ont i vaden på vänster sida och den hänger som inte riktigt med efter en stund. Den har ju varit sämre nu sedan jag blev dålig. Jag trodde som att allt blivit bättre och jag hoppas att det bara är att jag är lite trött nu. Att det är en övergående fas.

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2011-07-13 09:50:08

istället för att du ska fundera över vart det här IP-numret kommer ifrån alldeles från ingenstans så kan jag berätta att jag sitter på jobbet =)

Kanske kommer dyka in fler personer härifrån senare för din adress hamnar i loggen nu en stund =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela