Real Time Analytics

Livet På En Kant

Besvärligt och krångligt!

Publicerad 2011-07-28 17:39:08 i Vanlig vardag,

Idag skulle jag fixa så att jag kunde börja på första kursen så snart som möjligt. Jag ringde till stället där kursen hålls för att kunna få reda på mer.

De hänvisade mig till det som kallas Kunskapsparken där de bestämmer vilka som får gå kurserna och när kursstarter är osv. När jag väl kom fram till någon som jobbar där var hon totalt ointresserad av att hjälpa till och sa bara vad jag än frågade om att det var någon annan persons ansvarsområde. Hon hänvisade till slut mig tillbaka till de som håller i kursen fast till kontoret i just den här kommunen. Hur krångligt ska det behöva bli?

Nu svarade inte dem utan jag får återkomma dit på måndag igen. Suck!

Det enda jag kunde få fram är att det verkar inte bättre än att jag måste tenta av åtminstone Fysik A. Fattar inte att det ska vara så svårt att få till en distanskurs som jag läser hyfsat snabbt. Jaja, bara att konstatera att det är tur att jag verkar vara extremt lättläst, mycket intelligent och ha lätt för det mesta matematiska.

Jag funderar på att ta och köpa hem Fysik A boken omgående och börja förbereda att tenta av den. Lika bra att vara inställd på det redan nu.

Kommentarer

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 18:31:12

Hej, allt bra? Vad har du gjort idag?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela