Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara att lyda

Publicerad 2011-07-18 18:38:52 i Vanlig vardag,

Den här veckan ska jag jobba 14-16.30 alla dagar förutom torsdag då jag skulle vara ledig. Idag åkte jag till hästarna innan för Ante och hovslagaren hade bokat in en date. Ante uppförde sig riktigt väl och var inte alls så dampig som han brukar vara. Nu brukar just hovslagargrejen gå ovanligt bra för att vara Ante alltså. En lite rolig grej var när jag sa: Ja, men han har ju inte bitit dig iaf och fick till svar: Jojo, det har han gjort! Ooopss, DampAnte har varit i farten överallt.

Imorgon ska jag också ut innan jobbet då ska Vson följa med. Han har saknat att följa med till hästarna. Sedan ska vi åka till jobbet och jobba tillsammans, eller det är i hans värld. Om sanningen ska fram sitter han i gäststallet medan jag jobbar, men enligt honom arbetar jag under hans ledning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela