Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante ska få en medryttare också

Publicerad 2011-07-26 08:00:56 i Vanlig vardag,

Imorgon har jag tid hos läkare igen. Det blir nog bra. Jag ska försöka hitta någon bra som kan rida Ante också. Gjorde en liten uträkning igår och konstaterade att jag bara kan ha en häst fram till dess att jag ska börja min utbildning. Nu har jag ju inte kommit in, men jag gjorde ändå en "budget". Det kommer nog gå bra.

I min uträkning konstaterade jag att jag behöver en medryttare till Ante för då kan jag ha Hoppan kvar också. Hon kommer att få gå på lösdrift och helst då kvar i Köping. MB är min favorit och henne vill jag ha kvar och betäcka igen, men inte förrän om kanske två år. Hon är ju däremot en perfekt häst för någon som ridit ponny då hon känns extremt liten att rida. Nackdelen med henne är väl att hon är lite väl het och framåt för att vara optimal som juniorhäst. Däremot om man vill tävla och få lite rosetter är hon ju perfekt då hon är felfri 9 gånger av 10 i 110. Jag tror att det är hennes statistik om jag inte minns fel.

Enligt min uträkning kan jag då få ihop till utbildningen om jag lever snållivet. Om jag följer min plan kommer det att täcka upp samtliga kostnader, vad som sägs, för utbildningen. Jag vet också att jag kommer få in lite mer extrapengar under vintern så det är bra.

Utbildningen kostar egentligen inte pengar. Det är en universitetsutbildning, men det är lite kringkostnader som man måste betala själv. Utbildningen däremot är upplagd så att man i princip är färdig och sedan har jobb. Perfekt! Nu vet jag inte om det stämmer till hundra procent, men det känns ju bra iaf.



Kommentarer

Postat av: Tuva

Publicerad 2014-12-08 22:15:37

Hejsan! Jag har kickat lite och hittade din annons. Jag ser att det är länge sen du la ut det men man kan alltid kolla. Behöver du fortfarande en medryttare?

Jag är en en 14 årig tjej och älskar hästar. Jag har ridit i 3 och ett halvt år på Erikslunds ridskola och rider för att jag tycker det är kul. Jag skulle vilja ha en medryttarehäst för att lära känna olika individer som jag tycker är väldigt roligt men även att utvecklas väldigt mycket inom ridningen. Och isåfall vill jag bara checka lite och så.
Det skulle vara roligt om du hörde av dig.
Mvh Tuva

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela