Real Time Analytics

Livet På En Kant

Annonserna på Norton

Publicerad 2011-07-09 10:52:54 i Norton,

Jag har fått ganska många mail angågende Norton nu. Famlijen som provred förra helgen verkade toppen, men nu känns det lite sådär när jag inte hört något mer. Tiden för "vi hörs" har gått ut för mig, men jag verkar ha högre tempo än de flesta på den punkten.

Av tidigare erfarenhet vet jag att om folk inte hör av sig, eller annars också, när det gäller hästar kan det betyda att det inte är ok. Därför tänkte jag att jag igen ska läsa igenom mina mailsvar som jag fått och kanske erbjuda någon mer person provridning.

Antar att det är bättre att ha reserv än att stå utan som det blev förra sommaren. Då hade jag en famlij som skulle ta honom 1 augusti, men mitt under juli kom de på att de inte ville ha honom ändå. Just då hade jag kört iväg hästen på bete och stod utan både ridmöjligheter och stall. Skitsurt var det!

Därför tänkte jag att det nog är bättre att skaffa reserver så att jag har en back-up om det skulle falla på någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela