Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad gör ni andra som inte har häst? Liksom - vad är fritid?

Publicerad 2011-01-10 21:42:08 i Vanlig vardag,

Jag förstår inte vad ni andra som inte har häst gör när ni är hemma. Själv blir jag liksom lite handlingsförlamad. Är inte van att göra ingenting. Det andra brukar jag ju klämma in på helgen när jag har lite tid över.

Med mina jobbtider de närmsta två veckorna kommer jag inte att hinna åka till stallet någon vardag och får istället en liten stund hemma innan jag lägger mig bara. Den tiden vet jag inte vad jag ska göra av. Det blir liksom ingenting. Idag har jag inte ens en hund att gå ut med. Han är borta till imorgon. Vad gör jag nu liksom?

Sitter bara här och glor på datorna och det är faktiskt inte så roligt om jag ska vara ärlig. Egentligen föredrar jag att vara ute. Jaja, det blir nog bra.

Idag innan jag åkte hem, för jag fick vänta på bussen i 45 min, kollade jag upp lite på internet på jobbet. Lite som komma skall. Jag kan fortfarande inte berätta om planerna ÄN, men det är upplagt i ett antal steg så mycket kan jag säga. När jag vet att allt kommer att klaffa ska jag berätta och det kommer att bli SÅÅÅ roligt! Det kommer ni också att tycka. Det vet jag. Några kanske blir avundsjuka och så, men det skiter jag fullständigt i. Livet är för kort för att inte levas och jag vill inte dö i skit.

Igår fick jag också ett bra tips från en kompis som bor i Tyskland och jag blev lite sugen, men det ingår också i min plan då. Jag hoppas lite på april-maj att jag ska kunna genomföra det hela, men det kan vara att hoppas på för mycket. Det är inget jag gjort tidigare och det krävs mycket förberedelsearbete för mig innan. Berättar mer så fort jag får första beskedet och kan sätta igång. Det är det enda jag väntar på just nu. Det kallas väntar, väntar, väntar....


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela