Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det kallas karma!

Publicerad 2011-01-14 22:03:49 i Vanlig vardag,

Jag vet att folk brukar klaga på att jag ska vara så himla hemlig ibland och tala i gåtor och det gör jag nog också. I mina blogginlägg här har jag berättat att jag har lite andra planer inför framtiden och speciellt nu under våren. Just nu väntar jag på en enda grej, vi kan kalla det grej, och att den ska komma. När den väl har kommit ska jag mer i detalj sätta upp min plan med mina mål och då ska jag dela med mig av precis allt - jag lovar, men nu innan kan jag inte det. Det känns som att om jag berättar den här enda grejen kommer jag att förstöra precis alltihop och allt kommer att gå helt åt h-lvete. Precis så kännns det!

Lite ska jag iaf avslöja. Jag bestämde mig för det alldeles nyss när jag läste ett inlägg på Fb där en person skrivit "...ah...jobbdagen är alldeles för kort..." och det är verkligen inte så jag känner just nu. Därför har jag bestämt mig att jag ska ändra på det. Jag vill också att min arbetsdag ska kännas som att den är alldeles för kort. Arbetet är en del i min plan och just arbetsplanen är inte helt färdig. Det kommer den inte att vara förrän jag fått grejen och jag vet exakt hur jag kan lägga upp allt.

Jag ska dessutom ändra min boendesituation och kommer att flytta. Även här är det högst avgörande med grejen. Den avgör tiden för flytten och lite platsen också. Det kommer att bära av mot sydligare breddgrader kan jag berätta.

Innan jag genomför dessa två saker finns det några andra som står på listan framför de här två, eller kanske inte några utan ganska många när jag tänker efter. Det är inget jag orkar tänka på just nu för jag har så mycket med bara mitt eget som händer i vanliga vardagen.

Så nu vill jag att ni alla hoppas och ber en extra gång för att det ska gå bra för mig med den här grejen. Jag tror att med mer positiv energi från många blir det mer som man man vill. Innan ni lägger er ikväll, håll tummarna och be till en högre makt. Ge en god tanke till någon annan och ni kommer att få samma goda tanke tillbaka förr eller senare i livet. Det kallas karma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela