Real Time Analytics

Livet På En Kant

Betyder det här egentligen jordens undergång?

Publicerad 2011-01-11 21:16:02 i Vanlig vardag,

Efter mitt inlägg i morse har jag fått ett alternativ till vattenmassorna. Jag hann inte riktigt skriva allt som jag tänkt mig, men jag fortsätter lite nu. Min tanke med det här med vattnet var ju att det borde fördelas jämnt över jordklotet. Tanken grundar sig också djupare, notera först att jag inte är någon expert på området. Alla grundämnen finns, antar jag i 100% på jorden. Dvs sammantaget finns det alltid 100% syreatomer och 100% väteatomer. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det exakt förhöll sig, men att de kan bli H2O och bli vatten borde väl alla som kan läsa den här texten också veta. Sedan kan de ju bli 03(ozon) till exempel, syret alltså. Men sammantaget är ju den totala summan 100% syreatomer av syreatomerna. Det måste i praktiken innebära att om det är mer på en plats, borde det vara mindre på en annan, eller hur?

Så nu till dagens fakta. Tydligen var det också stora översvämningar i Tyskland också. Jag läste det i Metro på vägen till jobbet. Det innebär att vi svenskar har mer snö än vanligt och tyskarna har mer vatten än vanligt. På andra sidan klotet har då Australien jättemycket mer vatten än vanligt. Och nu till själva poängen här. På jobbet idag kom det fram som ett alternativ till bara jämvikten att vattnet kom från Antarktis, alltså att isarna smält. Det skulle kunna känns lite troligt, och kanske en bidragande orsak. Fast om den smälter i havet så borde rimligtvis havsnivån stiga.

Om Antarktis istället är i Australien blir det ännu mer troligt att jordklotet kommer att börja snurra fel. Det måste ni pckså förstå. Det hela kommer alltså led till att jorden kommer att byta bana. Då kan vi ju på en gång dra slutsatsen att det är för att stabilisera den globala uppvärmningen och klotet kommer att snurra lite längre från solen än det gör idag. Vattnet kommer att smälta till is igen på Antarktis och allting kommer att bli frid och fröjd.

Bara så ni vet. Jag tycker själv att jag är ute och snurrar här! =)

Bilder från Australien

DealClub24

http://www.dn.se/nyheter/varlden/gatorna-borjar-bli-vattentackta

http://www.expressen.se/nyheter/1.2287094/i-vantan-pa-flodvagen



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela