Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sommar snart - tack!

Publicerad 2011-01-04 22:00:16 i Vanlig vardag,

Idag kom jag då hem från jobbet ungefär kl 1845 och det känns sådär att åka till stallet då. Jag åkte väl dit vid halv åtta och behöver jag ens säga att det inte blir någon ridning de dagar jag kommer så sent. Norton och Ante fick gå ute på ridbanan ett tag medan jag mockade och sedan fodra jag hästarna.

Nu är det faktiskt bara lite mer än två veckor kvar på det här jobbet och efter det kommer det att bli mycket bättre. Mitt nya jobb är mer anpassat att passa in i resten av mitt liv och kommer att innebära betydligt mer fritid än jag har nu. Dessutom kan jag använda lite av min fritid till att arbeta extra någonstans.

Jag har också börjat arbeta med lite andra planer som jag har på G och just nu kan jag inte berätta mer än så, men ni ska inte behöva vänta länge. Så fort jag fått beskedet kommer jag att sätta mina planer i verket och det är något som kommer att ske stegvis under våren. Det kommer att bli superbra. Det kan jag lova och jag ska inte vara hemlig utan berätta precis som det är och vad som händer hela tiden. Det är bara nu den första tiden som jag måste vara lite hemlig.

På tal om annat ser jag faktiskt framemot tövädret som det talas om just nu för jag är ruskigt less på att frysa. Idag på jobbet satt jag och drömde mig bort om att åka på Sunshine Tour. Tänk själv hur det skulle kännas att byta ett kallt och ruggigt februari-Sverige mot 5 veckor i Spanien. Nice! säger bara jag.

Längtar tillbaka till sommaren nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela