Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ska bli skönt med nytt jobb snart

Publicerad 2011-01-08 17:55:41 i Vanlig vardag,

Ja, den här veckan har verkligen varit jobbig. Jag vet inte om det beror på att jag vet att det inte är så länge kvar nu. Egentligen har jag absolut inget emot mitt jobb, missförstå inte det här utan det är helt enkelt så att de nya jobbtiderna inte passar in i mitt övriga liv längre. Den här veckan har jag varit hemma vid kl 18.45 två dagar, 18.30 en dag och igår var jag igen hemma kl 18.45. Igår var dessutom bilen trasig, men det löste sig då och det är ju bara att jag planerar till nästa vecka och veckan därpå så att allt är klart redan innan. Helt slut känner jag mig iaf nu och det beror antagligen mest på bristen av planering. Ska fixa ett schema till nästa vecka för att få ihop det och då behöver jag inte lägga energin på att fixa krislösningar.

Nog om det. Idag red jag Ante och hur det nu än är möjligt så gör han framsteg. I min värld känns det mer som om han borde ha glömt bort både vad sadel, träns och ryttare är från gång till gång. Idag sökte han sig själv i form även om det var väldigt långt i från stadig form så börjar det gå åt rätt håll. Jag känner mer och mer att mitt beslut i att ta det lugnt gällande ihop-ridning var rätt beslut. Nu känns galoppen mer bärig och hästen har också fått ett helt annat rörelsemönster. Dessutom har han blivit otroligt framåt och det passar mig betydligt bättre än att ha en seg och trög häst.

Hästarna trivs också väldigt bra i stallet, det märks och hur som har det mesta under hösten blivit till det bättre. Nu är det bara MB som ska få ett nytt stall att bo i och jag har börjat kolla runt, men jag har en bestämd åsikt om hur jag vill ha det och en inte helt obegränsad kassa att ta ur. Det gör att det blir lite svårare, men jag ska nog hitta något som passar.

Hade det varit så att jag var färdig i stalllet nu hade jag tagit en av biljetterna och åkt på bio, men jag har en häst kvar och jag ser verkligen framemot att rida honom. Det var verkligen roligt sist och jag hoppas att det ska bli lika roligt idag också.

Nu ska jag ta och titta på lite flygbiljetter. Det ingår i mina framtida planer att jag måste göra en liten tripp. Det ni! Det kan ni sitta och grubbla på en stund.

Button 120x90 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela