Real Time Analytics

Livet På En Kant

Saknar min V!!!

Publicerad 2011-01-11 06:51:56 i Vanlig vardag,

Ja, eftersom jag inte förstod vad ni andra gör på eran fritid fick jag lov att hitta på något igår. Här kommer då erkännandet vad folk som inte har häst gör på fritiden: Jag satte mig och kollade på hästannonser! Det tyckte jag var ett passande tidsfördriv. Jag hittade faktiskt en häst som jag tyckte skulle passat mig ypperligt, men tro mig, jag ska inte ha fler. =)

http://www.youtube.com/watch?v=51aHkkYotFE

Det var verkligen en häst i precis min smak. Skulle passat mig som handen i handsken. Jaja, ikväll måste jag nog hitta på något annat.

Hunden saknar jag också. Jag blev ledsen igår när jag skulle öppna ytterdörren och kom på att han inte skulle stå där med sin stora näsa och hälsa på mig. När jag gick och la mig hörde jag inte hans steg på golvet och när väckarklockan ringde hörde jag inte honom hasa sig ner från soffan och stappla bort till mig. Snyft! Tänk så mycket man går miste om, om man inte har djur. Ni behöver förresten inte vara oroliga. Hunden är bara på besök hos en annan. Typ lite sover över hos en kompis! Igår fick han pannbiff och torrfoder till middag. Jag tror att han är lycklig och idag kommer han hem igen. Min lilla V.

Här är några bilder på Herr V.
I den här första vet jag inte om han tränar inför en kommande operakarriär. Ser lite misstänkt ut!



Tror att han har fått en kattgen med sig.



Så här kan det se ut när han hjälper till att göra höpåsar i stallet. Han övervakara arbetet som ni förstår. Han talar också om när en annan gör fel.




156 x120 family

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela