Real Time Analytics

Livet På En Kant

Karma fungerar! Det bevisades för mig idag.

Publicerad 2011-01-19 20:22:11 i Vanlig vardag,

Finns det inte en låttext som går något i den stilen. Har för mig det, men just nu är jag inte säker på någonting. Trött som ..... , ja, ordet som ska in där har hamnat i en temporär lucka i min hjärna. Jag är verkligen så trött. Jag funderade seriöst på att ta bussen till Arlanda så att jag skulle kunna nana till en stund på bussen. Resan hem skulle bli några minuter längre, men jag undrar om det inte hade varit värt det. Tack och lov är det bara två dagar kvar på den här veckan.

Nästa vecka jobbar jag bara måndag till torsdag och sedan är det slut - finito - finished! Det ska bli otroligt skönt. Alltså, egentligen har jag inget emot mitt jobb. Jag har jobbat på andra ställen och ändå kommit tillbaka för att det ändå är ett förhållandevis enkelt arbete och jag tycker om att vara ute, speciellt på dagen. Imorgon ska jag ringa till jobbet som jag sökte och fick, men en del strulade till sig och jag kunde inte börja som jag skulle och då blev det pannkaka. Jag hoppas att de har någon tjänst kvar nu som jag kan få.

Idag bevisades för mig att karma fungerar. Jag vågar inte skriva om exakt vad för det går bara inte, av privata skäl. Ni ska ändå få en liten beskrivning. Jag fixade en hemlig grej för en person som hjälpte personen otroligt och utan att den personen vet något, men jag vet, så har den hjälpt mig otroligt mycket tillbaka bland annat tack vare det jag gjorde för den. Det är helt sjukt.

Vi kan beskriva det som att jag var ute och åkte off pist och stötte på stenar hela tiden som jag slog i, vad jag än gjort de senaste två veckorna har det som bara runnit ur mina händer eller blivit som jag skrev innan, pannkaka. Allt har på ren svenska jävlats! Sedan var det ungefär som att jag var tvungen att gira, fånga upp den här personen och sätta av den på en ny plats, och direkt efter det kom jag in i pistad backe och just nu känns allt som på räls. Det måste vara karma! Jag vill tro på det!

Ge något - få något tillbaka! Världen fungerar så. Hjälp tanten över vägen, eller som jag gjorde för ett tag sedan när jag hade herr V i ena handen på bussen full med folk och samtidigt lyfte upp den gamla tantens rullator på bussen. Det var besvärligt, det kan jag erkänna, men det ledde till att en sur 08:a lyfte på arslet när hon skulle av och lyfte ner rullatorn.

Vi alla äger, vare sig vi vill det eller inte, samma rätt att vistas på våran jord!

Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-01-19 22:09:44

sv: du har nog rätt..det är ändå skönt att få skriva av sig saker, som man normalt inte skulle stå och prata om så mycket.. som du sa: blogga på så kommer läsarna till slut =)!

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-01-20 21:03:03

sv: ja sånt där astrologi kan jag ingenting om haha :P

Postat av: Asbjornmai

Publicerad 2011-09-23 14:22:07

Perfect work!

Postat av: Sexleksaker

Publicerad 2012-09-05 12:05:22

hmm, karma? tror inte det...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela