Real Time Analytics

Livet På En Kant

Flytt är väl jobbigt i sig, annat behöver ju inte jävlas bara för det.

Publicerad 2011-01-29 10:43:00 i Vanlig vardag,

Det känns som att det kommer att vara lite glest här mellan blogginläggen nu. I helgen flyttar jag och sedan vet jag inte när internet kommer igång på nya stället.

Som vanligt har en del jävlats. Allt i äkta Jenny-stil. Igår fick bilen punktering 10 min innan den skulle återlämnas. Det kändes lite sisådär faktiskt, men tack vare en snäll vän var det fixat i ett nafs. Punktering ligger inte på tio-i-topp när det gäller varken lånade bilar eller under flyttning-pågår.

Inget att hänga läpp över. Idag är en ny dag och nya tag. Nya jävligheter väntar för jag antar att Murphy förföljer mig som vanligt, men jag känner att vi börjar bli bra vänner och jag har accepterat honom som stalker.

Jag glömde berätta om förra helgen då jag läste fel på tidtabellen och var en timme för tidigt till bussen som går till stallet. Det innebar att jag svalde min frukost hel, eftersom jag också försovit mig samtidigt som jag sköljde ner det med morgonkaffet. Enda sättet att få ner en macka så snabbt. Sedan stod jag och väntade en timme i uthålan Märsta. Det var halvroligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela