Real Time Analytics

Livet På En Kant

Delar med sig av onödig kunskap idag.

Publicerad 2011-01-16 20:13:56 i Vanlig vardag,

Lade ut en status på facebook där jag bad om hjälp i stallet i veckan och redan är måndag och tisdag löst. Nu är det bara torsdag och fredag kvar och på något sätt löser det sig. Det är ändå fyra dagar kvar till dess.

På lördag sen är det flytt som gäller. Just nu känns det bara som att jag har en monstervecka framför mig, men sist jag kände så gick det förvånansvärt smärtfritt och var bland de lättast på jobbet jag genomlevt. Om det berodde på att jag mentalt var förberedd på hårt slit eller att det faktiskt var en lätt vecka det kommer jag inte ihåg, men jag har det i bakhuvudet nu.

Idag promenerade jag de 2,2 km från stationen till stallet. Egentligen är det inte långt, men vägen är så sjukligt trist att gå på. Idag var det dessutom isgata överallt. Alla ni som har hund vet hur det är att åka skridskor med skor efter hunden när den drar en över isen. Jag fattar inte att jag inte ramlade och bröt benet. Det kändes som ett under.Sedan vet jag inte om gympadojjor är det bästa alternativet den här årstiden. Blött om fötterna blev det också.

Nu ska jag lära er en onödig kunskap. Om man går i gympadojjor som jag gjorde idag då tränger vattnet igenom skorna för de är inte vattentäta. Det kanske ni har känt någon gång. Nu är det så att jag har kommit på en briljant idé. Man tar två påsar och sätter på fötterna. De gör att man inte blir blöt om fötterna. Skorna däremot blir fortfarande blöta. Om du tänker använda dig av den här kunskapen råder jag dig att ta byxor du kan ha utanför skorna så att påsarna inte syns. Risken finns annars att du blir klassad som underlig. Jag blir redan det, men det är ok. Jag kan ta det!

Ha en bra kväll!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela