Real Time Analytics

Livet På En Kant

Countdown.....

Publicerad 2011-01-20 22:19:05 i Vanlig vardag,

Imorgon är sista dagen på det vi kan kalla mördarveckan. Inte för att veckan har mördat någon, men jag är inte van vid de arbetstiderna. 9-18, att jag sedan åker hemifrån kl 07.06 eller 07.21 och inte har varit hemma förrän 20.00 lägger ju till en del. Idag tackar jag däremot kollegan LG som jag kunde åka med halvvägs och jag var hemma redan 1800. Dessutom var en annan kollega NP snäll och avslutade det sista på jobbet så jag kunde gå lite tidigare. Tack mina snälla vänner!!!!!

Den här veckan har det inte blivit mycket skrivet om hästarna och det beror helt enkelt på att jag inte har varit där. Jag kan ju inte hitta på något ur tomma intet att skriva, men nästa vecka hinner jag dit och då blir det lite uppdatering. Nu får vi bara hoppas att isen försvinner så att jag kan rida, men just nu känns det inte riktigt så. Hoppas kan man ju alltid ändå.

Idag har jag burit ner lite kartonger till nya boplatsen. Det kommer att bli nice. Planerar även för en till flytt i vår, men en sak i taget. Jag berättar mer om den senare.

Det verkar också ha löst sig med jobb precis som jag vill ha det och äntligen, sedan typ en vecka känns det som att jag är tillbaka i mitt vanliga flyt. Jenny-flytet. Tidigare i mitt liv behövde jag bara tänka vad jag ville och oftast var det som någon högre makt la sitt lilla trollspö över mig och fixade det precis så som jag hade tänkt att det skulle bli. En dag för ungefär 5,5 år sedan träffade jag på en elak häxkärring, det var faktiskt precis det det var, och det kändes som att hon la en djävuls-spell över mig. Efter det var det som att allt jag tog i blev till pannkaka och bara gick helt åt hell. Verkligen helt åt hell! Äntligen känns det som att jag blivit av med spellen och är tillbaka i mitt flyt. Jag ska lägga in lite musik så ni förstår. Det är ingen musik jag lyssnar på varje dag(men man blir lite glad av musiken). Hoppas ni fattar av låtvalet. Det var mest titeln jag tänkte på.
Det här är den nya Jenny!
http://www.youtube.com/watch?v=trWlSCse8Qc



Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-01-20 22:58:18

trevligt att läsa :)! så där kommer mina nya arbetstider se ut när jag flyttar ner till Skåne på måndag! mellan 7-18 kommer jag att jobba mellan hihi!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-01-20 23:16:13

Jo, jag har också jobbat i stall. Hade 6 st halmboxar att mocka + 14 att halma! Och det var INNAN frukost kl 8. Halv nio skulle man sitta till häst i ridhuset!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela