Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trött som jag vet inte vad

Publicerad 2011-02-05 20:20:23 i Hästarna,

Hemma nu och har spenderat halva dagen i stallet. Alla hästarna stod inne idag från morgonen. Jag kom till stallet lite senare än jag tänkt, men städade ur hagen precis som jag planerat idag. Efter det släppte jag ut MB och Norton. MB har inte kunnat gå ut på två dagar pga isen. Det har bokstavligen varit isgata ute. Ante står fortfarande inne eftersom han varit halt. Idag tyckte jag att hans ben var betydligt bättre och jag hoppas att han ska vara helt ok till på måndag då veterinären kommer ut igen. Åhh, vad jag är glad för att jag får ha min veterinär hemma igen.

Norton fick en stor spånhög i sin box idag och jag orkade inte styra ut det. Tänkte att han kund piffa till lite själv idag. Det gjorde han också - genom att lägga sig och sova i den. Ha ha, han är så söt. Helst skulle jag velat att han fick stå på halm, men det går tyvärr inte där han är nu. När han står på halm bäddar han alltid iordning och lägger sig och sover en stund på eftermiddagen.

Imorgon ska jag försöka åka tidigare än idag till stallet och fixa lite mer med hagen, rida ut en sväng på Norton. Idag har jag lite lust att gå ut och gå med Ante, men jag vet inte om det är ok. Känns lite onödigt att ringa stackars veterinären och fråga om det en lördageftermiddag.

Igår var jag ut med mitt jobb och bowlade och det var riktigt kul. Tycker om könsfördelningen på den arbetsplatsen. Det var 3 tjejer igår och typ 10-12 killar, räknade inte, men det är lagom könsfördelning tycker jag. =)

Nu ska jag gå och dö i soffan en stund och sedan ska jag hämta det sista från bilen. Idag lyckades jag äntligen starta åbäket, som stått på stallplan sedan före jul, men förardörren går inte att stänga - igen(!). Nu står den här hemma på parkeringen och ska ut på annons. Hoppas att den åker redan imorgon. Skönt att fixa något iaf. Ibland känns det som man har en massa bagage som släpar efter hela tiden.

Norton när han sover i halm, för något år sedan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela