Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om trötthet och häxhår!

Publicerad 2011-02-20 20:35:17 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Sitter just nu och undrar hur jag ska lyckas ta mig till sängen ikväll och sova tills jag ska upp och jobba imorgon. Just nu ter det sig som ett svart hål inom mig. Innan jag somnar sittandes framför datorn ska jag nog kunna komma på något. Solsidan är ett av de programmen som jag brukar se, men jag orkar seriöst inte gå och sätta mig framför tvn. Risken blir då alltför stor att jag somnar innan jag tagit mig till sängen.

Jag satt precis och dösurfade runt lite när jag hittade den här lilla serien på SvD. Jag känner mig verkligen som rutan överst till höger. Det är typiskt mig.



Igår var det -26 när jag åkte till jobbet på morgonen. Jag var så himla trött när jag åkte dit att jag glömde mina överdragsbyxor. Jag hittade inte heller något underställ och jag trodde seriöst att blodet skulle frysa till is i mina ben. Det var så jäkla kallt asså. Hur som helst jobbade jag naturligtvis på och dagen föll till ändå. När jag sent på kvällen skulle duscha satte jag naturligtvis vattnet på varmt. Det var väldigt skönt, förutom en liten detalj. Förutom att byxorna var svinkalla på dagen hade jag dessutom fått skavsår på hela insidan av låren ner till knäna. Huden var helt röd. Jag tror faktiskt också att jag förfrös mina ben någon sekund där på morgonen när jag var ute för det kändes som att känseln i benen var borta. När jag då står där på kvällen och njuter av min dusch börjar det som kännas konstigt från insidan av mina lår. Skavsåret tillsammans med att det blev lite förfruset skapade en känsla av att jag hade kort, kort typ rakat hårt, svart håäxhår hela vägen ned till knäna. Det var en mycket märklig känsla. Det enda jag kunde tänka på resten av tiden jag duschade var bilden jag fick upp av pälsen av stenhårt häxhår på insidan av mina lår. Det verkligen stack mellan låren. Ni vet som av rakat hår som håller på att växa ut. Det här kanske inte var vad ni ville läsa en söndagkväll, men det skiter jag i, det var vad jag ville skriva. Nästa gång ni ser mig nu kan ni visualisera mitt häxhår.

DN SVD

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela