Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nyheter och FB-statusar

Publicerad 2011-02-23 07:52:44 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Om man tänker på det nyheter och FB-statusar tycker jag mig se likheter. På båda ställen är det mest negativ skit bara. Facebook måste vara personers nyhetbilaga och tidningarnas världens. Då undrar jag naturligtvis om allt bara är skit hela tiden? Händer det aldrig något bra?

Det är fan inte underligt att vi blir mer och mer deprimerade och allt vad vi nu blir. Det är inte heller konstigt att folk snackar så förbannades mycket skit om varandra hela tiden. Om mitt liv bara är skit vill jag väl att andras också ska vara det?

Expressen Expressen  SvD SvD DN DN

 
Det kanske helt enkelt är så att upplägget på artiklarna i tidningarna är negativa. Om vi skulle börja vända på det och se hur många som blir räddade och vilket arbete de utför istället för hur många sóm är döda och att dödssiffran stiger. Vi kanske också skulle vilja läsa om hur Libyen kommer att bli ett bättre land och inte hur diktatorn skrämmer sig kvar mig makten.

Allt är möjligt, men det kanske inte säljer tillräckligt. Folk blir inte deprimerade och läkemedelsbolagen får sälja mindre medicin och läkarna får mindre jobb. Nej, det kanske inte var någon bra idé med tanke på att det inte verkade vara bra för ekonomin istället. Jag får fundera lite på det här under dagen och komma på en bättre lösning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela