Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag och kokosnöten ska jobba idag

Publicerad 2011-02-20 05:45:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag är det arbete igen som gäller och efter det ska jag till mina egna tottolottosar(annat namn för häst). Jag hoppas att Antes ben ska vara lika bra som det var igår. Då kan jag ringa och lämna en positiv rapport till veterinären. Hoppas, hoppas. Om det inte blir så kommer Ante att få någon antibiotika. Huvudsaken är att skadan inte blir en riktig skada, just nu är den bara lite skadad och risken är att han springer upp den så att den blir större. Det vill jag verkligen inte. Igår träffade jag en kvinna som haft precis den skadan på en häst och hon sa att det var inte roligt.

Igår såg jag också mina medryttare rida. Det var ett tag sedan jag gjorde det sist och jag brukar vara lite negativ till att andra rider mina hästar. Jag måste säga att jag tycker, på riktigt, att de faktiskt red mina hästar riktigt bra. Dottern som rider MB såg mycket mer avslappnad ut och hästen gick i riktigt bra form. Bara lite finjustering skulle det blivit nästintill perfekt, men MB åker nästa vecka. Norton såg också bra ut. Det är faktiskt första gången jag tycker att det fungerar riktigt bra med medryttare.

Nu är det arbeit som gäller och jag återkommer med rapport senare idag när jag kommit hem. Igår var jag inte hemma förrän kl 18, men det är för att jag är en lus. Dessutom undrar jag ibland vad det är för liv jag lever, men jag tror efter att ha sett en del andra människor att jag faktiskt är lyckligare och trivs bättre med mitt liv även om det på många sätt är riktigt skit. Jag tror att jag dessutom är tacksam att snacka skit om då jag gärna "bjuder" på mig själv, men man blir tålig med åren. Idag bryr jag mig inte så jävla mycket, men det finns fortfarande några saker som jag blir lite ledsen när andra snackar om mig. Jag och kokosnöten är lika på den punkten att vi är svåra att knäcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela