Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fucking-jävla-fitt-SL!

Publicerad 2011-02-24 19:33:44 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag satt här och funderade lite på vad jag skulle skriva idag. Efter en lång arbetsdag krävs det ganska mycket för att starta min nöt till hjärna idag. Sitter och fundera till slut och kommer på att jag inte klantat till något idag. Passar samtidigt på att ögna igenom tidningarna då jag inser att jag visst har gjort något idag.

I morse klev jag i godan ro upp, något sen som vanligt, men det är inräknat i min tidsbudget för morgnarna numer. Fixade lite frukost som jag fick äta supersnabbt för att sedan knalla iväg till bussen. Kollar på klockan 06.38. Det är lugnt bussen går inte förrän om tre minuter och jag går iväg lite raskt. När jag närmar mig busshållplatsen ser jag att en buss kommer och kör förbi. Får lite lätt panik, men det är lugnt. Det är en annan buss, en av dem som går 2 minuter innan min. Lugnt, lugnt. Trodde jag, ja!

Kommer närmre och ser att en till buss kommer och det kan väl inte vara den andra bussen som kommer.  Det måste väl vara min, eller, de andra går ju samtidigt. Ser till min fasa alldeles försent att sista siffran på bussen är en sjua - fan också, börjar springa viftandes, men busschauffören ser inte mig förrän alldeles försent och hinner inte stanna. Första tanken som kommer fram är - Fucking-jävla-fitt-SL! Jävla skit!

Jag börjar gå mot stationen istället. Nästa buss går ju inte förrän om en halvtimme och vänta i superkölden som rådde i morse ville jag verkligen inte. Går till tåget och tänker alla negativa tankar du kan tänka dig om SL. Va fan skulle bussen komma i tid idag, och inte bara i tid, den kom ju till och med för tidigt. Så jävla dåligt! Mycket svordomar, jag vet, men när man missar bussen blir man en bitterfitta rakt av. Kommer till slut fram till stationen och kommer på den briljanta idén att jag ska kolla att min klocka verkligen stämmer igen.

Till min stora fasa går min klocka efter. Inser snabbt att jag själv är skyldig. Det känns förjävligt. Det var så skönt att skylla på SL. Så enkelt. Nu var det helt och hållet mitt eget fel och SL - ja, inte var det Fucking-jävla-fitt-SL idag iaf.

Nu har jag ställt fram min klocka och imorgon ska bli den perfekta dagen. Jag hade planerat det idag. Att det skulle bli den perfekta dagen alltså, men det är faktiskt inte så lätt som man tror.

http://www.dn.se/sthlm/s-vill-se-vinterdack-pa-bussarna
http://www.dn.se/sthlm/krisplan-for-snoovader-tas-fram
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kylan-slapper-i-helgen_5963321.svd
http://www.metro.se/nyheter/strejk-i-tunnelbanan/EVHkbx!lz5E97W5Lvs/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela