Real Time Analytics

Livet På En Kant

Finally at home

Publicerad 2011-02-18 22:44:37 i Vanlig vardag,

Nu var det verkligen "äntligen hemma" som gällde. Jag hann åka med bussen som är framme vid stallet kvart i åtta till stallet, den jag brukar ta hem annars. Nu kom jag ju till stallet samma tid som jag brukar åka hem och det betydde att jag fick ta halv tio bussen hem istället. Den går ungefär 1 km från stallet, men det var en ok bit att gå och det var verkligen att jag precis han till busshållplatsen när bussen kom.

Jag tog mig iaf hem och det är huvudsaken. Nu laddar jag för jobb imorgon och jag måste åka redan med tåget som går kvart över sex från stationen för att kunna komma i tid. Det blir nog bra. Jag jobbar bara 6,5 timme imorgon och det blir bra tror jag. Vill både ha jobbet och sköta det snyggt så jag får jobba mer och får en bra referens. Jobbet i sig är nog inga problem. Stället passar mig ypperligt också. Dags att damma av Equiline-jackan för den passar bättre in här.

Nu är det snart sängen som gäller men först ska jag äta lite. Den som var mest lycklig idag var hunden. Vi har en ny rutin när vi kommer hem sent och det är att vi kastar snöboll längs med tåget. Det tycker han är bland det bästa han vet och det gör mig lika lycklig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela