Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är därför jag får visa leg

Publicerad 2011-02-22 18:21:59 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag tycker om de här vetenskapliga testerna som påvisar saker som jag funderat lite över. Det är faktiskt så att jag börjar undra över varför jag alltid får visa leg när jag ska hanlda på systemet och nästan alltid när jag ska köpa cigaretter. Det är nämligen så att jag inte röker själv utan ibland handlar åt andra.

Nu har det äntligen kommit en rapport om hur huden åldras snabbt vid rökning. Jag har ju aldrig rökt och därför har min hud aldrig åldrats. Faktan är nu ett faktum. Förr kallade vi Expressen källan till sanningen och jag antar att det är samma sak nu för jag vill ha något att tro på. Det är faktiskt inte roligt att år efter år behöva visa leg hela tiden och jag är lite less på det. Hur länge ska jag behöva se ut att vara 18 liksom? Ni tycker kanske att det är en fördel, men jag känner att det nästan börjar bli lite pinsamt.

Det känns så bra att tänka att det är pga att jag inte röker som jag måste visa leg när jag ska köpa cigaretter. Ni kan ju tänka själv att den som sitter i kassan förväntar sig någon som röker och då blir det så att om jag inte röker och handlar cigaretter och inte blivit utsatt för rökningens föråldrande ser jag automatiskt ännu yngre ut. Det är lite i de banorna jag nu tänker i och det passar in i min själv och världsbild för dagen.

http://www.expressen.se/halsa/1.2339923/sa-hart-aldrar-rokningen-dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela