Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante=Anthrax

Publicerad 2011-02-13 11:22:06 i Ante,

Ante har börjat göra skäl för sitt namn. Han bet en i armen igår och då började jag skratta bara för att han fem minuter senare skulle bita mig i armen. Tji fick jag! Han har ärvt det av sin mamma. Hon är också bra på att bitas.

Igår var jag först i stallet på dagen. Jag hann med det mesta faktsikt. Även om det tog lång tid. Ante fick en liten promenad förbi de andra två stallen. Jag ville inte gå så långt eftersom vi inte varit ute i trafiken så mycket tidigare. Vi mötte två bilar och det gick bra. Båda var snälla och saktade ner lite, men det bekom inte Ante alls med bilarna faktiskt. Skönt att han är lugn på vissa bitar. I ett av de andra stallen finns en hingst och den fick en knäppis när vi kom och gick och började galoppera som en tok i hagen. Det ledde till att Ante minsann tänkte tala om att han var den enda hingsten på områden och krökte nacke och började dansa runt. Ha ha, han var snäll ändå och travade bara runt lite på sidan.

Jag har ju skrivit tidigare om att jag tänkte att stallbandage kanske skulle vara bra till Ante, men det fick jag ge upp omgående. Det tog honom max fem minuter på gången innan han hunnit ta av den ena padden. När vi kom in från promenaden tog han av sig padden igen på en gång. Jag har en film och ska försöka lägga in den senare. Det blev inget stallbandage sen.

Norton och MB hann dra ner tråden på den lilla tiden de var ute och jag lagade till den. De är ute en sväng nu på morgonen också medans en "vakt" är där. Norton vet jag av erfarenhet drar och tycker det är skitkul att vara lös. Han har ingen tanke på att bli fångad sen.

På kvällen åkte jag sen och hälsade på min moster, hennes man och min kusin. Det var trevligt. Fattar att man inte åker iväg oftare. Nu sedan de byggde om och har lagt till en pendelstation vid Årstaberg tar det bara ungefär 45 minuter att åka till dem med pendeln. Sedan behöver jag inte längre passa någon buss hemma så det är väldigt smidigt att åka iväg nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela