Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför blir det alltid så här?

Publicerad 2011-12-26 21:30:59 i Vanlig vardag,

Hade tänkt lägga upp lite bilder idag, men jag har inte hunnit byta internetleverantör ännu och den här är asaseg här ute på landet. Orkar inte sitta och vänta på uppladdningen av bilderna.

Idag har det känts hyfsat kaotiskt. Strömmen gick någongång i natt och jag kan säga att det var kölschvart både ute och inne när jag skulle kliva upp. Nu har strömmen tack och lov kommit tillbaka. Det största problemet var ju dock att vattenpumpen inte fungerar utan el. Jag och hunden är väl inget problem. Det är hästarna man börjar oroa sig för på en gång. Nu klarar de sig ett tag utan, men en häst dricker som mellan 30 och 50 liter om dagen och det blir snabbt en massa kånkande av vattendunkar.

Jag fick en del fixat ändå och jag har bokat tid med högubben eftersom min hyresgäst flyttar in lite tidigare än planerat. Nu hade jag egentligen en annan på G. Den här hyresgästen kom lite plötsligt då den har bott ute och nu behövde bo på box ett tag för sina fötter. Hade det inte varit så lerigt hade han kunnat bo kvar på sin lösdrift, men det vill ju som inte bli vinter i år verkar det som. Den andra hyresgästen kanske kommer den också, men med en annan häst. Vi får se. Jag hade ju bara räknat med en från början.

I övrigt har jag spenderat en massa energi på skit idag och det är något jag måste bättra mig på. Vidta åtgärder och fokusera på mitt. Nu har jag en miljontrehundratrettiotre störningsmoment varje dag som bara är i vägen. Jag måste skapa en bättre målbild. Jag har ju ett mål nu. Det blir lite som ett pussel att lägga med flera mål lite här och var. Några finns som bitar just nu och några måste målas så de passar in.

Nej, det får bli allt för idag. Imorgon blir det antagligen inköp av plank till att laga boxen och jag borde sätta upp dem imorgon också. Annars måste jag fixa allt på onsdag, vilket även inkluderar att städa ur lite. Hyresgästerna innan mig hade inte städat ur så det är skitigt sedan de var där också. Det kommer att bli lite snabbstäd bara. Just det. Jag måste även inföskaffa skottkärra och grep till på torsdag. Hmm....får göra en snabbplanering imorgon på när, var och hur jag ska hinna allt. Varför blir det alltid så? Allt i sista minuten liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela