Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tränade med Ante idag, han piffade till utrustningen själv

Publicerad 2011-12-08 18:19:36 i Vanlig vardag,

Idag hade jag och Ante träning. Det var väldigt roligt. Tyvärr hade jag ingen som kunde fota eller filma mig, men det får gå den här gången. Jag fick beröm för att det gått så mycket framåt och hon tyckte det var roligt att träna oss. Nu har ju jag haft lite tidsbrist, men det verkar inte ha gjort honom något.

Jag funderar lite över fodret till honom och jag tror jag ska ta bort havren ett tag. Vi har nytt hö nu och jag tror att det här höet har annat, mer passande, näringsvärde. Just nu är han lite tjock, men skulle behöva lite mer protein i förhållande till energi. Han är mer energisk än vanligt just nu, men det beror inte på att han får för mycket energi utan att proteinhalten är bättre. Man bli lite lurad där när man pratar om energi i fodret och hästens energi.

Är fortfarande inne på att höra av mig till den här som jag nu tjatat om i snart två veckor, men jag är lite osäker också. Jag vill ju inte träffa något miffo. Sannolikheten att man träffar ett miffo verkar vara större än att man träffar en normal. Fast med just den här känner jag mig rätt säker på att han är trevlig iaf och det är ju alltid ett plus. Jag vill inte ha någon labil som ändra är jättetrevlig eller asotrevlig, det har jag fått nog av i år.  Inga fler sådana tack. Problemet är väl att jag hoppas att en annan ska höra av sig, men det tror jag inte heller kommer att hända utan oavsett är det upp till mig. Jaja, det löser sig nog....

Så här såg det ut efter att jag hade låst sadelkammaren..... Suck och stön! Jävla häst!



Då är det bara att räkna in även vita lindor till skaran jag bara har tre av.....

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-12-09 00:42:53

Ingen som kunde fota? Hmm.. hade du frågat hade jag mer än gärna gjort det. Jag har ju semester.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela