Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag borde ditt och jag borde datt, men jag...

Publicerad 2011-12-23 21:50:34 i Vanlig vardag,

...dricker vin och ligger i soffan. Det var skönt. Kvällen före julafton är alltid en blandning av nöjdhet med sina julklappar och känslan av att julstressen är förbi Själv tänker jag inte hetsa om någon städning. Jag kör på soffligg. Det enda som jag egentligen skulle behöva göra är att jag ska tömma och fylla diskmaskinen. Det är väl en knappt halv minidiskmaskin som ska in. Sedan borde jag plocka undan lite på köksbordet som är belamrat med upplockade icke instoppade saker. Saker som ska in i skåp alltså.

Dammsuga ett varv, vilket egentligen iofs är meningslöst då det återigen är Stockholmslerigt ute. Otacksamt gällande dammsugning och att ha hund. Detsamma gäller att torka golven. Det borde jag iofs göra nu när jag har grönsåpa. Den kom igår. Lite piff skulle jag också kunna fixa med, det är sant, men jag vill julvila och det tänker jag göra. Så det så! God jul kära vänner och ha en bra kväll. Gissar att jag återkommer imorgon.

Igår fick jag svar på en rolig grej av en rolig person, men det ska jag berätta en annan dag. Det gäller en av mina läsare faktiskt. Hihi!!!! Vi höres. Nu ska jag hämta nästa glas vin. Gran Reservan har jag precis givit bort och det gjorde lite ont, det måste jag erkänna, men mottagaren blev glad och det är det som är meningen. Man ger för givandets skull och inte för att få.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela