Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett tips: Börja leta där sakerna egentligen hör hemma!

Publicerad 2011-12-13 18:05:36 i Vanlig vardag,

Jo, det kan faktiskt tänka sig att du lagt dem där. Själv upptäckte jag det idag när jag letade min tacokrydda som jag köpte i söndags. Nu när jag kom hem hittade jag den i kryddskåpet. Om ni visste hur jag letat den innan, överallt faktiskt. Nästa gång ska jag börja med att leta där den egentligen bör vara. Tänk att man ibland faktiskt lägger saker på rätt ställe.

Funderar på om jag ska flytta över mina hästar i deras nya boxar idag, eller om jag ska ta det någon annan dag. Det är ju inte direkt så att jag har mer tid någon annan dag och idag är faktiskt ridhuset upptaget. Jag har ingen lust att rida ut och ridbanan är nog rätt frusen.

Det känns som att hästarna blir lite lidande, men det är bara någon vecka kvar nu och sedan borde det bli bättre igen. Jag har en del jobb kvar framför mig, men sedan är det tillbaka på normalveckor igen. Det är klart att det blir mer jobb att ha hästarna själv, men samtidigt väldigt skönt att sköta sig själv. Inga irriterande saker som stjäl energi, inga funderingar över fodringar osv. Ibland känns det helt galet att ha stall själv, men jag har ju haft det förut och då gick det bra. Varför skulle det inte fungera nu? Här nere har jag dessutom fler vänner som jag kan tänka mig kan hjälpa till och det är ju en stor fördel.

Stora frågan idag är alltså om jag ska flytta över hästarna till mitt stall, städa lite mer här inne, eller bara glassa lite? Hmmm....stooora problem jag har....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela