Real Time Analytics

Livet På En Kant

En av mina fetischer....

Publicerad 2011-12-30 21:59:11 i Vanlig vardag,

Rutinerna är tillbaka som vanligt igen. Jag kom hem kl 21 för då var jag färdig med allt. Idag har jag och V varit och inföskaffat lite inventarier till stallet. Tyvärr har vi inte råd att köpa precis allt vi kan tänkas behöva, men nu har vi det vi verkligen behöver just här och nu.

Först åkte vi och inköpte en grep. Efter lite kik i affären blev det en okrossbar från Hansbo. Den var suverän att mocka med faktiskt. Jag är helnöjd.


Sedan åkte vi vidare och jag har googlat lite på skottkärror för jag förstår inte problemet med att de ska skeka så förbannat. Det gjorde ju inte den jag hade innan. Sagt och gjort blev det en märkesskottkärra. Skottkärror är tydligen en av mina fetischer.


Hunden har nog också en fetisch för skottkärror för han kunde inte hålla sig med att öppna skottkärran. Han började riva och dra i plasten på en gång.


Ante den lilla knäppskallen drog hälften av sin mat bort under saltstenen och ville äta där. Jag tog resten och la det i samma hög. Normalt sett brukar hästarna vilja äta vid vattnet, men Ante var verkligen nöjd med sin nya matplats och fråga mig inte varför för det där är hans pinktoalettplats. Det är klart. De senaste dagarna har han ändå dragit hö och kissat på så det kan ju lika gärna vara på plats på en gång. Det bespar ju honom ett arbetsmoment.


En sak som var lite bra idag var när jag pratade med hyresvärden och han frågade om det var min hund som jagat hans katter och jag kunde säga att jag inte varit hemma på någon timme. Yes! Vi var oskyldiga. Jag har dock inte berättat hur vänligt inställd hunden är till att leka med katter. Katterna brukar dock inte tycka att det är lika roligt att leka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela