Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bilder på det "färdigrenoverade" stallet

Publicerad 2011-12-29 22:27:06 i Vanlig vardag,

Jag talade ju om att vissa problem uppstod igår och det första var att plankorna som var kapade, jo, de passade ju, men den som var kapad för att sitta över bultarna som håller skenan på plats. Ja, den var inte tillräckligt kort. Problem nr 1!

Givetvis är det ju inget som jag inte kan lösa själv, allsmäktig som jag är. Om det är något jag har är det hjärna. Sagt och gjort löste jag problemet. En liten ursågning. =)


Plankor på plats. Hel vägg och säker för tottolottan att bo i. Jag - mycket nöjd med vad jag åstadkommit!

Jag fortsatte sedan med lagning nr 2. Hål i väggen. Här har jag tagit bort en gammal lagning då det vänstra hörnet där jag skulle sätta i min skiva helt enkelt inte fanns. Det var trasig och det fanns inget att skruva i. Jag löste det hela med att ta bort en gammal lagning och flytta upp båda skivorna lite. Då var det möjligt att skruva fast i alla hörn och kanter. En skiva som inte har något stöd i en kanten bakom känns inte som något som skall finnas i ett stall.


Så här blev den färdiga lagningen och jag tycker att det blev mycket bra.



Så här ser det ut när man tittar in från boxdörren. Projekt som nu hamnat på "listan" är de två lodräta plankorna till vänster om min lagning. Fattar inte funktionen och de är avgnagda så det fanns ett antal spik/skruvar som jag slog in istället för att ta bort. Vågade inte ta bort hela plankorna då jag inte vet vad som är under och jag varken hade tid eller material att göra iordning på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela