Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stora i-landsproblem

Publicerad 2011-08-01 20:33:33 i Vovven,

Sitter nu och funderar på om en extra kvällspromenad med hunden inte skulle vara trevligt. Sedan ska jag också fixa iordning inför imorgon. Jag måste nämligen åka ganska tidigt då kom jag på.

Jag vet inte riktigt vilken runda jag ska ta. Jag funderar på den här idag. Den är trevlig den också. Då går jag en ganska lång bit längs med ån. http://kartor.eniro.se/m/a7rof
Igår var det så jobbigt med alla insekter som flög omkring ute vid Sollentunaholm. De kanske jag slipper här. Här är det också lite bra för på ett ställe kan man släppa hunden lös och det tycker han är lite roligt.
Med tanke på morgondagen kanske jag egentligen bara skulle ta och gå en kortare sväng för i morse hade jag rätt ont i kroppen efter rundan. Hmm...
Bättre att orka med en heldag imorgon istället och en kortare runda med Doggy idag. Jag måste lära mig att vara klok någon gång också, men jag är sugen på Antunarundan nu. Den är ju ändå bara 4,4 km och det är inte så långt. Jag borde vara tillbaka vid 21.15.

Vi får väl se. Jag kanske till och med bjuder på en sunkig bild från min mobilkamera idag. Då blir ni nog imponerade också. =P

Kommentarer

Postat av: Ladycriea

Publicerad 2011-08-01 21:30:41

Sv: Inlägg om min taktik finns uppe nu. =) Duktigt att tänka på protein o kolhydrater. Sånt har jag noll koll på.. Hoppas du har en härlig kväll. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela