Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skönt att ha körkort igen!!!

Publicerad 2011-08-08 21:17:55 i Vanlig vardag,

Sådär! Skönt att ha körkort igen säger bara jag. Ja, alltså det har varit lite jobbigt att vara utan, det kan jag lugnt säga. Jag ville heller inte säga något till er andra om att jag tappat mitt. Det är faktiskt lite pinsamt.

Ni kommer ihåg min golf? Eller dum fråga. Once you´ve seen it you´ll never forget. Passande beskrivning på den bilen. Ja, alltså jag gjorde en liten tabbe när jag var ute och körde den. Förstå gången polisen stoppade mig gick bra. Bilen var ju "ren" så att säga, alltså det fanns inget som inte var ok med den.(förutom utseendet då) men gång två vet jag inte vad som hände. Jag fick för mig att jag skulle gasa när polisen ville att jag skulle stanna. Ja, alltså fråga mig inte varför. Det bara hände liksom. Ni fattar väl att jag inte hade någon chans?

Allt gick ju bra ändå. Jag kom på att idén var dum. Polisen blev putt-och-kant-smurfen. Tips om ni blir stoppade någon gång. Nämn inte att putt-och-kant-smurfen passar in på dem med tanke på att bilen är vit och blå - det var INTE populärt! Nog om detta. Jag tycker fortfarande att de är pinsamt. Och förutom den "lilla smitningen" och att jag i samma veva körde för fort var jag helt grön.

I helgen har jag haft bil igen och det var väldigt roligt att köra. Fort gick det också. Det är så bra att köra på vägar där polisen inte håller till för då gäller fri-hastighet.

Ha det gött kära vänner och se upp på vägarna imorgon för jag är lös igen!

Kommentarer

Postat av: Skipper

Publicerad 2011-08-09 06:07:28

Tjohooo! Hahahaa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela