Real Time Analytics

Livet På En Kant

Planering av den nya bloggen

Publicerad 2011-08-27 11:21:48 i Vanlig vardag,

Japp, så blir det. Jag kan ju inte lägga ner den här. Den är ju min egen. Däremot ska vi pröva att köra på att dela en. Alltså det är helt galet sjukt, men samtidigt tillräckligt galet för att jag ska kunna göra det. Jag har inte tid att göra tråkiga och ogalna saker. Då blir man ju bitter och gammal på en gång. Det har jag inte tid med. Bitter är man ju ändå vissa dagar och det är tillräckligt illa. Jag vill ju inte bli som hängpattsdamen. Nu har ju inte jag kupa A, fast det är klart, jag skulle istället se ut som en riktigt gammal kossa. Usch, det går ju inte!

Imorse när jag vaknade, efter att ha legat i sängen 13 timmar, hade jag fruktansvärt ont i kroppen. Det blir till att ta det lugnt den här helgen och vila den stackars kroppen. Veckan som jag precis jobbat är min tyngsta och det innebär att det bara kan bli bättre. Fast det är inte konstigt om jag är trött heller. Hon som berättade det här om hjärtat om man ligger i tolv dagar låg stilla sex veckor. Hon sa att det är bara att bita ihop och kämpa på. Lite hårdare virke i den människan, men det är klart hon rider i landslaget också och då kan man nog inte vara en mes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela