Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ny vecka med arbete

Publicerad 2011-08-15 05:25:28 i Vanlig vardag,

Nu är det snart dags för jobbet. Jag har ju superschemat den här veckan. Tänk om man kunde ha det varje vecka. Då skulle livet vara lätt.

Idag har jag mycket ondare i foten än jag haft på länge. Det var dumt att prova att gå igår, men när det bara är två som fodrar går det inte att göra på annat sätt. På lördagen hade jag skjuts, men då blev det så tidigt att de andra ändå var tvungen att åka ut en gång till. Får så dåligt samvete när jag inte hjälpt till min del. Jaja, det kanske jag inte ska ha. Det har ändå gått förhållandevis bra. Ett kollektiv är ju ett kollektiv och bygger ändå på att varje hästägare verkligen bidrar med sin del.

Det blir nog att vi fortsätter köra i samma anda nu till veckan att de tar morgonen och jag tar eftermiddagen. Verkar enklast. Hoppas bara att det funkar för dem, för jag kan omöjligt ta morgonen. Det blir nog bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela