Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mållgan är en populär pojkvän

Publicerad 2011-08-20 13:59:57 i Vanlig vardag,

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Något lär det ju bli, men jag orkar inte fundera över det just nu. Jag vet inte vad som hänt med mig sista tiden.

Just för sekunden har jag migrän, vilket verkar vara min nya grej, men jag orkar inte göra så stor affär av det. Tur att jag får migräntabletterna på recept. Väldigt smidigt. Nu behöver jag inte mer än typ 20 st på ett år och migränanfallen känns inte som något större problem.

Jag tror att jag kör på "den som bokar mig först" ikväll. Det verkar som det rimliga, men nu ska jag sova en stund. Kom hem lite väl sent igår, eller natt kanske jag ska säga. Mitt "ragg" försvann ju medans jag kände mig tvungen att sitta och vara trevlig med ett nötarsel. Han var asdryg och skittråkig. Sedan började han prata om min pojkvän och jag är så trög så jag fattar ju inget. Ett nötarsel helt enkelt, och ni som inte vet vad det är kan jag tala om att det bara är kvinnor som kan se det och det sitter på män. Min pojkvän finns ju inte, om det inte är Mållgan då, men det verkar vara fler och fler som har honom som pojkvän. Han måste vara en populär man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela