Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lösenordsskydda bloggen

Publicerad 2011-08-28 10:01:13 i Vanlig vardag,

Funderade lite igår på att lösenordsskydda bloggen ändå. Det känns inte som att jag borde behöva det, men uppenbarligen kan det behövas ändå om man ser till vad som hänt senaste tiden. Meningen med att person ett fick adressen var ju inte att den skulle vidarebefordra den.

Jag skriver ju också i första hand för mig själv och ingen annan. Näst på tur kommer mina vänner och de flesta är ju på fb, sedan kommer väl någon bonusbesökare ibland. Jag vill inte ha fler besökare och jag vill inte ha okända som besöker min blogg. Nu kommer ju det att hända, men till 99,99% är det besökare som går in en gång och vänder. Det är så jag vill ha det med den här bloggen och det är så jag vill att det ska förbli.

Jag tror att jag anledningen till att jag blev lite upprörd var att jag inte fick veta att personen i fråga delade med sig av min bloggadress. Hade det bara varit en bonusbesökare hade det ju kvittat, men nu var det ju inte det. Jag känner mig lite överkörd i det hela. Det är ändå min blogg och någonstans är det som min ägodel. Jag ska fundera lite mer över det här med att lösenordsskydda och sedan bara ge lösenordet till mina vänner. Då kan jag ju dessutom skriva precis vad jag vill om utomstående som inte har lösenordet. Det kanske kunde vara något.

Jag kanske behöver en omröstning på det här. Och nej, jag ser inte vilka som röstar vad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela