Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ljusning?

Publicerad 2011-08-15 05:32:57 i Vanlig vardag,

Ikväll var det ju ni skulle hålla tummarna för mig. Vi hoppas att det här ska gå bra. Om det blir så kan jag börja planera för mitt perfekta liv. =P

Njae, kanske inte exakt så, men jag kan gå vidare lite. Jag hoppas också höra något om lägenheten jag ska flytta till. Jag har ju inte sett den, men den skulle bara hyras ut ett tag. I mitt fall just nu har den ett perfekt läge. Nära både till stall, jobb och pendeltåg.

Tankarna går fortfarande åt att jag inte ska ha en enda häst kvar. Är så satans less på det alltså. Det är verkligen inte roligt längre. September lär ju inte bli någon rolig månad heller, men jag hoppas att Norton åker och att jag kan flytta Ante till det nya stallet omg. Då får jag ju iaf inte katastrofalt med fodringar vilket jag antar att det kommer att bli annars eftersom det inte är fler hästägare i stallet.

Vi får helt enkelt hoppas att Norton hinner flytta. Det löser ju alla problem för mig.

Kommentarer

Postat av: Alexandra/Tanja

Publicerad 2011-08-15 11:57:41

börjat om med en ny blogg med min finaste vän :)..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela