Real Time Analytics

Livet På En Kant

Life goes up and down

Publicerad 2011-08-07 16:43:51 i Vanlig vardag,

Det här blir väl som vanligt - ett av mina bättre inlägg och ingen som läser. Läste en annan som det blev likadant för och det förvånar en lite. Djupare inlägg med eftertanke=ingen som läser. Ytliga inlägg=läsare kommer. Konstigt, men sant tydligen. Och det här med ytligt, ja, det är det inlägget ska handla om tänkte jag.

Igår satt jag och funderade lite. En person i min närhet upptäckte jag har ett väldigt stort behov av att allt det materialistiska är viktigt. Till saken hör att jag fick extrema mindervärdeskomplex i närheten av den här personen. Det var riktigt jobbigt faktiskt. Samtidigt, just med den här personen, blev det viktigt att mitt materialistiska höll måttet. Det gjorde det inte. Därför valde jag att inte låta personen komma in i mitt hem och hålla den på lite avstånd gällande mitt lite.

Nu är det så att mitt liv var materialistiskt, mitt hem likaså. Förut då alltså. Innan det typ föll ihop. Det var ungefär som ett korthus  som ramlade ihop och bara blev till en hög med skräp. Nu i efterhand känns det som att vi kan sammanfatta det materialistiska värdet som att det blir en hög med skräp om det rasar ihop.

Nu har jag byggt upp en annan del av mitt liv med mitt hjärta. Det är mer hållbart i längden och även om den materialistiska delen av mig kommer att falla igen. Det vet jag att den kommer att göra. Det är en del av livet. Kommer jag alltid att ha kvar det jag byggt upp med hjärtat.

Något säger mig att den här andra personen håller på att tappa greppet om sina materialistiska saker och snart ligger där en hög med skräp. Det är jobbigt att se på när andra försöker upprätthålla något som egentligen inte är viktigast. Nu är det så och det är bara att se på när korthuset faller.

Ju högre man byggt desto mer faller det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela