Real Time Analytics

Livet På En Kant

Inlägget jag skulle skriva om mig själv

Publicerad 2011-08-26 06:11:04 i Vanlig vardag,

Jag skulle ju skriva ett inlägg om mig själv igår, men jag kom hem så sent. Sedan lade jag ju ut det andra inlägget också. Det kanske inte var en bra idé. En sida av mig säger mig att jag borde hålla mig så långt bort som möjligt från båda två. Samtidigt tycker jag verkligen att det är underhållande.

Äh, vi får väl se. Jag körde ju på "fråga publiken". Å andra sidan vet jag inte om människan ens vill dela. Allt hon gjorde var att svara på min kommentar. Detär iaf två till som röstat och några som skulle fundera och återkomma. Igår var jag nästan lite sugen på att rida. Jag hann åtminstone borsta och frisera Ante lite. Hatar hästar som ser skabbiga ut. Eller det där med borstningen får jag ta tillbaka. Jag han spraya pälsglans och skulle börja när jag fick ett telefonsamtal att jag fick skjuts och vi skulle åka och äta. Borstningen uteblev alltså.

Åter till inlägget jag skulle skriva om mig själv. Nu kanske det aldrig blir av. Jag har lust att skriva det, men det är svårare att skriva på beställning än att bara skriva rätt upp och ner just här och nu. Det kanske blir på rasten, men det är svårt att skriva bra inlägg på mobilen för det är jobbigt att korrekturläsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela