Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag kommer hon och provar Norton

Publicerad 2011-08-10 06:30:34 i Vanlig vardag,

Ja, idag kommer det en som ska prova Norton efter att jag jobbat. Jag hoppas det är något bra, eller det tror jag att det är. Det är väl bara att det ska fungera alla parter emellan. Jag hoppas att det ska fungera så det känns som att det löser något.

I det här stycket skulle jag vilja skriva en sak, men det kan jag inte för det skulle inte se bra ut. Vi kan bara konstatera att jag återigen har gjort samma misstag. Blir så förbannades trött på mig själv ibland. Var hittar jag dessa? Nej, det måste bli ändring från och med nu. Jag kan inte hålla på så här längre.

Idag måste jag komma ihåg att ringa och boka tid för mina kommande studier också. Fast om jag ska vara ärlig lockar det återigen att flytta och dra. Det var så tungt att ro den här ekan och jag gör det helt själv. Det känns som att det vore lättare att bara ge upp istället. Med ge upp menar jag naturligtvis att flytta härifrån och fly från allt.

Kommentarer

Postat av: bella

Publicerad 2011-08-10 07:10:11

Hej, allt bra med dig? ville bara titta in och önska dig en fortsatt trevlig dag :) Kram Bella,

Postat av: bella

Publicerad 2011-08-10 07:14:03

Hej, allt bra med dig? ville bara titta in och önska dig en fortsatt trevlig dag :) Kram Bella,

Postat av: fanny

Publicerad 2011-08-10 19:20:37

Tror du att det kommer bli bättre någon annanstans då? Jag tror inte man kan fly från saker. De hittar en alltid förr eller senare.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela