Real Time Analytics

Livet På En Kant

Gästbloggare - en av mina stalkers

Publicerad 2011-08-19 20:14:45 i Vanlig vardag,

Jag började skriva ett annat inlägg här, men jag blev lite rädd att jag skulle skrämma iväg någon läsare då. Det jag egentligen vill säga här är att jag gjort en inbjudan till en av mina mest frekventa läsare att göra ett gästblogginlägg. Jag tror att det kan göra bloggen mer intressant att läsa om hur, när och varför den här personen läser min blogg.

Jag är ju hedrad liksom. Nu var jag tvungen att fråga en tredje part för att få fram förfrågan. Svaret kommer så småningom om personen ställer upp eller inte. Vi kan ju hoppas att den gör det.

Nu är jag färdig med dagens sysslor och ska åka iväg på nya äventyr. Han med bilen jag hoppas kunna åka med i veckan kan ju dyka upp. Han är så sjukt rolig. Jag önskar att jag vore lite som honom, fast ändå inte. Jag vet inte om jag skulle klara av att leva så. Jag hoppas att jag ska kunna åka med då. Problemet är väl ifall jag jobbar, men jag kanske kan snirkla till det så att jag hinner ändå.

En dusch nu för jag är äckligt skitig och sedan lite snygga kläder. Jag tror att det blir de nya Espritjeansen och något snyggt linne till det. Jacka vet jag ännu inte, det behövs idag för det regnar. Alla mina jackor som passar ikväll ligger nerpackade på annan ort.

Jag får bara inte glömma nu att ta ut pengar till högubben och att jag ska upp ganska tidigt imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela