Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ful får man vara, men inte dum!=Hämnden är ljuv.

Publicerad 2011-08-18 14:33:28 i Vanlig vardag,

Som jag skrev innan upptäckte jag precis att jag blivit lurad på 25 000:-. Jag blev skaplitg irriterad.  Nu är ju jag van vid det här att bli lurad och då var det ju betydligt mer än 25 000:-. Typ 10 gånger mer eller något i den stilen. Det var ju det jag berättade om för en månad sedan ungefär. Nu var det ju de 25 vi pratade om här.

Jag är som sagt lite less på att bli lurad nu. De här 25 var i samband med de övriga och den här fula fisken passade som väl på när jag låg och kravlade på botten, men man ska aldrig slå på någon som redan ligger. Vet ni varför? Ja, inte är det för att det är lättare. För i det avseendet är det mycket lättare att slå på den som ligger för sannolikheten att den skulle slå tillbaka just då är betydligt mindre än om man slår på någon som inte ligger. Nej, det är inte därför. Det är för att när den som ligger väl rest sig är den betydligt starkare än innan. Och när den slår tillbaka. Ja, då blir det jävligt hårt. Så även i detta fall.

Tyvärr visade det sig att den här personen ofta slår på andra och kör fulfisk spel. Därför kan det bli svårt att få tillbaka mina 25, men det betyder inte att jag inte tänker försöka. Som tur är var jag ju inte ensam om att bli lurad så jag skickade fram stora stygga farbrorn istället dvs företaget som levererar åt honom (som han korkat nog lurade) och som inte alls tyckte det här lät särskilt roligt. Tror ni att han är deras favoritkund nu??? Inte. Det gör faktiskt inte jag heller. För att det skulle bli ännu lite bättre gjorde jag en liten undersökning innan. Jag tror ju att den som har mest kunskap vinner. Undersökningen fick även fram att han bla till mig(jävligt klantigt av mig) sålt varor utan att ha en F-skattsedel och sedan anlitat det andra företag som finansiär.

Vad tycker ni? Personligen hoppas jag på att få tillbaka mina 25, men de trodde det kunde vara svårt eftersom han gjort två konkurser tydligen. Suck! Lärde han sig inget första gången? Vi kan ju alltid hoppas. Om inte annat kan ha ju ha svårt att få en finansiär för sina fortsatta affärer.

Kommentarer

Postat av: Anja

Publicerad 2011-08-18 15:38:13

Kör hårt. Håller tummen att du fixar det. Å sparka riktigt jävla hårt. Me stålhätta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela