Real Time Analytics

Livet På En Kant

Först stallet efter det lite annat

Publicerad 2011-08-06 10:35:34 i Vanlig vardag,

Idag ska jag och Vson åka tillsammans till stallet. Den här veckan är typ ingen hemma så det är ensammast ensamma som gäller där. Det är urtråkigt. Nåväl....det är bara en vecka det är så.

Hästarna vill fortfarande ha mat så det är bara att åka dit ändå. Motion skulle de också vilja ha. Jag var sjukligt trött igår, men om jag tar det lite lugnt under dagen kanske jag kan få till motion på åtminstone en. Norton skulle jag kunna rida en liten sväng för det kommer en och provrider honom imorgon. Hon lät jättebra på telefonen och det är via en jag känner. Det är alltig bättre än att gå via en annons. Dessutom bor hon när och har stall hemma på gården. Kan det bli bättre?

Det skulle vara så skönt att ha en häst mindre att fundera över. Då är det nästan så att jag kommit halvvägs på hästfronten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela