Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det som var roligt idag nu då

Publicerad 2011-08-28 21:41:08 i Hästarna,

Idag tog jag ut båda hästarna på ridbanan och det var faktistkt roligt. Jag la ner lite tid och energi på att göra dem rena och de var riktigt shiny när jag var färdig med dem.

Imorgon får jag se vad jag gör. Om jag orkar kanske jag motionerar en av dem. Nu hoppas jag att alla störande moment ska vara ute ur mitt liv och att jag kan återgå till att vara en människa igen. Jag har inte lyckats packa ihop mina saker på loftet ännu för jag var ju ute i hagen och mockade den dagen jag tänkt göra det.

Nu ska jag sova så att jag orkar med ännu en arbetsvecka. Den förra var ju lite jobbig rent fysiskt och helgen har gått åt till rehabilitering av kroppen. Ha det gött så länge kära vänner! Jag tror att om man ser till något roligt varje dag blir livet mer positivt och bättre i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela