Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här har spårat ur totalt nu!!!! - och ni bestämmer fortsättningen.

Publicerad 2011-08-25 21:34:28 i Vanlig vardag,

Efter att ha blivit stalkad i typ tre månader nu har jag spårat ur totalt. Någonstans på vägen körde jag lite fel kan man säga. Jag vet, jag är inte normal. När jag tänker på vad jag ska skriva nedan för mig själv känner jag att jag är en enda stor psykos, men det är klart. Det är ju vad "vi" kallat min stalker för hela tiden så det här kanske helt enkelt passar ihop.

Idag skrev jag ett inlägg om att jag skulle skriva en bok om hela den här historien. Då kommenterade stalkern, psykosen, ja, vad ni nu vill kalla personen. Jag antar bara att personen inte tar illa upp för då är det här kört redan från början. Eller så får den väl be mig att vara lite snällare!?

Iaf skrev jag lite skämtsamt tillbaka att vi kanske ska dela på en blogg. Ja, jag vet. Ni vet hela historien, jag vet hela historien och hon vet hela historien. Det sjuka är - jag kan inte tycka illa om människan. Jag har aldrig ens träffat personen(och enligt mina principer ska jag ju då inte ha någon åsikt). Så vad säger ni nu då gott folk. Ska jag dela en blogg med denna människa? Va?

Jag tror faktiskt, helt seriöst att det skulle kunna gå bra. Det spelar ju i princip ingen roll vad vi skriver. Alltihop är ju helt galet sjukt bara som det är. Jag känner mig faktiskt lite på.

Just nu så skiter jag i den här Mr X. Han är ju uppenbarligen en psykos han också. Just här och nu handlar det ju inte om honom över huvudtaget så det har inget med honom att göra från min sida sett. Jag behöver ju underhållning i mitt liv och jag ser ju inte på tv och dela blogg kanske är något för mig. Jag lägger ju inte ner den här. Det kommer jag nog aldrig att kunna göra.

Så, rösta på, för ni bestämmer fortsättningen! (Jag har öppnat så om ni vill kommentera är det bara att kommentera på)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela