Real Time Analytics

Livet På En Kant

Blottande bloggande

Publicerad 2011-08-14 11:40:21 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag har märkt på senare tid att besökarantalet ökat. Det har dessutom börjat komma "nya" människor från ingenstans. Visserligen hade jag tydligen öppen logg på fb där jag lägger ut mina inlägg så egentligen vet jag ju inte om det är mina vänner eller om det är någon annan som kommer in på bloggen.

Det konstiga i det hela är att jag har relativt mycket besökare jämfört med vad andra har och då har jag ändå bara skrivit i ett halvår och har typ inga bilder utlagda. Vilket brukar locka fler läsare.

Grejen är, tror jag, att jag skriver inlägg som är lite öppnare och blottar mig lite mer. De flesta skriver bara inlägg om vad de gjort under dagen. Jag brukar försöka göra det också, men jag tycker inte det är så kul.

Det är väl roligare att läsa om hur dagen varit utifrån mitt perspektiv och vad jag haft för tankar om det än att mackan jag åt till frukost var med ost på och just då hade jag en rosa tröja på mig. Nej, jag läser nog hellre om att jag med en annan "sjuk jävel" kom in på att diskutera att man kunde få uppemot 3000:- för sin använda trosor.

Nej, jag vet inte. Läsarantalet har iaf ökat, jag ser det speciellt nu när semestrarna börjar vara slut och allt återgår till sitt normala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela