Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bloggens två nya huvudpersoner och porrdrama

Publicerad 2011-08-27 21:12:06 i Vanlig vardag,

Precis haft ett långt och förtroligt samtal med någon. Vill inte tala om vem faktiskt, eller jo, det vill jag, men jag tänker inte göra det.

Väldigt intressant var samtalet iaf vi har analyserat Mr X och Akinorev, dvs min stalker. Vi har analyserat dem var för sig alltså. Hela det här fenomenet är verkligen intressant. Vi kom ju fram till vissa slutsatser, men det kanske är dumt att skriva dem här. Då skriver ju jag om andra igen. Om det dessutom bara är framanalyserat material är det ju katastrof att skriva något om någon annan då. Det får helt enkelt stanna mellan mig och den andra parten.

Ikväll blir det ingen utegång. Jag ska stanna hemma, har redan korkat upp och börjar faktiskt känna tröttheten komma. Till skillnad från igår ska jag faktiskt sätta på tvn idag. Tydligen var det ingen karaoke den här helgen och då finns det ju ingen anledning för mig att gå ut heller.

Jag tror att jag har två andra som ska få gå in och gästblogga. De har tillräckligt bra historier för att jag skulle kunna tycka att det är intressant att de skriver här. Den ena kom jag på själv idag och har inte hunnit fråga ännu. Det var nämligen så att jag var tvungen att fråga en person en grej på fb då det florerade en del rykten och den här personen lite halvt om halvt var inblandad. Nu är jag indirekt också inblandad i det här som var ett triangeldrama och jag känner lite att det är bloggens nya inriktning. Den andra hade en dröm om mig och jag tyckte att det kan nog passa in på bloggen. Fast jag hörde några ord som personen i fråga vill byta ut om inlägget skulle ligga på den här bloggen och inte min andra och det behövs nog faktiskt. Den har ju precis fått inriktningen dramor och vi kan inte helt plötsligt bara hoppa över till porr sedan. Det funkar inte. Läsarna kan ju bli förvirrade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela