Real Time Analytics

Livet På En Kant

Blev långa rundan ändå

Publicerad 2011-08-01 22:17:40 i Egen träning,

Jag och Vovven tog den långa rundan ändå. Det var jätteskönt.

Förra veckan började jag känna mig mycket bättre och nu känns det som att jag blir bättre och bättre hela tiden. Helt plötsligt har jag ju lust att gå ut och gå. Det är till och med så att jag känner att jag är sugen på att springa. Ni ska veta att JAG FULLKOMLIGT HATAR ATT SPRINGA och nu är jag som sugen på det. Vad har hänt?

Jag trodde kroppen var helt väck efter att jag varit sjuk för jag kände mig helt körd i botten fysiskt. Samtidigt när jag kom hem från sjukhuset och inte kunde göra någonting blev jag helt körd i botten gällande psyket också. Nu däremot känner jag mig bättre både fysiskt och psykiskt än jag gjort på år och dar. Fysiken känns som den var när "jag lämnade den" och mentalt känner jag mig laddad inför framtiden. Det här kommer att bli bra.

Jag och hunden har alltså tagit våran 4,4 kms runda. Sist jag mätte den har jag för mig att det var längre. Över 5 km fick jag det till då. Nu drog jag bara sträcken rakt och inte riktigt där vägarna går. Jaja, det var asaskönt med en kvällspromenad.

Nu ska jag gå och sova gott. Imorgon blir det en tidig morgon och vad jag hoppas blir en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela