Real Time Analytics

Livet På En Kant

...att bli till en vara....

Publicerad 2011-08-24 19:14:15 i Vanlig vardag,

Ni som följt bloggen senaste tiden, vilket är betydligt fler än vanligt, har kunnat läsa samma historia från två personer. Den ena i gästblogginlägget - Gästbloggare - Stalkers och den andra i mitt inlägg - Straight from the heart. I gästblogginlägget är det bara delen om hur personen började läsa bloggen och varför den fortsatte som är delen i historien. Det andra är som en form av presentation av personen i fråga.

Egentligen vet jag inte hur lite eller mycket det här har med de här historierna att göra, men jag har en poäng.

Varje dag läser vi tidningar, vi ser på TV, vi läser bloggar och en massa annat om andra människor runt omkring oss. Vi läser artiklar om människor som misslyckats och vi skrattar åt dem. Vi ser på TV-program som förnedrar andra och vi skrattar åt dem. Vi skrattar kanske inte åt alla, men någon form av känsla av att de "suger" och någonstans tror jag att det är känslan av att vara bättre än någon annan vi är ute efter. Jag har faktiskt svårt att komma ihåg vad det var jag kände vid de här tillfällena för det var så länge sedan jag gjorde det.

En dag hände det nämligen att jag var den som stod på andra sidan. Jag var den som blev produkten. Jag har den hårda vägen fått lära mig att en enskild människa är bara en produkt i denna penningstinna värld. Jag blev hånad och förnedrad. Lögner präglade alltihop och det tragiska - (nästan) alla andra trodde på det. Jag stod kvar ensam och utblottad på andra sidan. Naken inför omvärlden och helt i händerna på vad som visade sig vara Djävulen.

När Djävulen fått vad den ville ha gick den och lämnade mig kvar. Fylld av rädsla, skam och den stora rädslan av vad alla andra nu skulle tycka. Först var jag rädd, även för Djävulen, men sedan blev jag förbannad. Djävulen gjorde samma sak mot andra. ENSAM hittade jag övriga och trots hot om vite på varje punkt jag berättade om vad Djävulen ljugit om och gjort ställde jag mig emot och berättade sanningen. Jag hade inte längre något att förlora. Allt var redan borta. Tyvärr trodde nu de flesta på vad Djävulen hade sagt. Det enda jag lyckades gör var att låta Djävulen skada andra i framtiden.

Det enda jag vill säga med det här är. Ibland glömmer vi att det finns någon på andra sidan. Det finns någon bakom artikeln när du sitter och känner hånfulla känslor inför vad du läser. Det finns någon bakom tv-rutan när du sitter där och skrattar. Det finns någon även bakom denna blogg - och det är jag. Allt jag vill ha är den respekt jag anser att jag förtjänar som individ och inget annat. Jag vill inte bli förd bakom ljuset på något sätt. Jag är ingen krånglig människa och jag om någon kan förstå mer om varför saker kan se konstiga ut fast de inte är det. Jag bildar mig alltid en egen uppfattning innan jag skapar en åsikt och jag ger ALLA en ärlig chans att visa vem dem är oavsett vad som sägs innan.

Jag vet för av alla de lögner som spritts om mig vet jag att ingenting stämmer och jag vet att jag kan kliva upp varje morgon och tycka om den jag ser i spegeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela